Öppet hus

Välkommen till TG alla åk9:or och era föräldrar och vårdnadshavare. I år kör vi tre olika ”öppna hus” med olika innehåll – så välj det som passar dig bäst!

4/12 kl. 11.00–13.30 (lördag) — Estetiska programmet

Här får du chansen att inte bara träffa elever utan även pröva på film, tv, foto, grafisk design och självklart bild och animation. Sveriges bästa estetiska spetsutbildningar helt enkelt!

8/12 kl. 18:00–20:00 — Teknik- och Naturvetenskapliga programmen. Restaurang-, El-och energi och Fordonsprogrammen samt AST

Här samlas vi på Tumbascenen kl 18:00 och får en lektion Tumba gymnasium av bl a skolans rektor. Spännande, men ännu mer spännande blir det när du som elev får komma ut och träffa elever och lärare på de olika programmen och se skolan såklart.

9/12 kl. 18.00–20:00 — Ekonomi-, Samhällsvetenskapliga och Humanistiska programmen

Samma sak här: Smart att komma till Tumbascenen exakt kl 18:00 (vi öppnar scenen kl 17:45) och sedan kör vi loss.

Mer information om ”pröva-på-dagar” mm kommer såsmåningom. Ha koll här på nyheter eller möt oss på Gymnasieantagningens digitala mässa den 25-27 november då vi självklart är uppkopplade och med!

FÖR FRÅGOR KONTAKTA OSS

Porträttfoto av Jessica Jerbi

Jessica Jerbi

jessica.jerbi@botkyrka.se