Elevexpedition

Vi på elevexpeditionen kan hjälpa dig som elev med alla administrativa frågor du kan tänkas ha under din skoltid. Här nedan följer ett axplock av vad vi är behjälpliga med, men vår kanske största arbetsuppgift är att vi alltid kan hänvisa dig till rätt person för ditt ärende. Vi sitter i rektorsexpeditionen bredvid rektor. Välkommen till oss!

Betyg/Intyg

Dina betyg hämtar du hos oss. Maila gärna i förväg för beställning av en kopia av dina betyg. Tog du studenten innan 2014 hänvisar vi till Botkyrka kommunarkiv. Vill du ha ett studieintyg är du också välkommen till oss.

Matersättning

För dig som gör praktik är du berättigad matersättning à 45 kronor/dag. Du kan hämta blankett utanför elevexpeditionen, se till att din handledare skriver under blanketten. Du lämnar den sedan till skolans intendent.

Porträttfoto av Leman Altinisik

Leman Altinisik

leman.altinisik@botkyrka.se

Intendent - Ekonomi.